44 двойки честваха своите „Златни” и „Сребърни“ сватби в Сандански!

С емоционално и вълнуващо тържество, посветено на Празника на град Сандански, 44 двойки, сключили граждански брак през 1973 г. и 1998 г., отпразнуваха своите „златни“ и „сребърни“ сватби.

Всички гости бяха приветствани от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, който им връчи свидетелства за 25 и 50 години щастлив семеен живот и семейна снимка, която да им напомня за техния празник.

В летописната книга на община Сандански, в присъствието на длъжностно лице по гражданско състояние, празнуващите положиха символично своите подписи, така както преди 25 и 50 години.

И за да бъде празникът истински, настроението на всички гости повдигнаха момчетата и момичетата на ТС „Празник“ с ръководител Михаил Митрев.

Празникът завърши късно вечерта и всички двойки изключително щастливи и усмихнати не пропуснаха да благодарят на кмета за предоставената възможност да отбележат този важен ден в живота на всеки.

44 двойки честваха своите „Златни” и „Сребърни“ сватби в Сандански! 2 44 двойки честваха своите „Златни” и „Сребърни“ сватби в Сандански!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *