Честит празник на всички жители и гости на Община Струмяни!

Честит празник на всички жители и гости на Община Струмяни!

Днес е 7-ми април – Празникът на община Струмяни, денят в който през 1979 г. на картата на България официално се вписва нашата община и заема своето достойно място и до днес, съревновавайки се с първите и доказвайки своите достойнства и предимства.

Община Струмяни е благословена от Бога земя, надарена с пъстрите Пирин и Малешевска планина, земя на традиции и горди хора – трудолюбиви и всеотдайни в добрите си дела!

Нека настъпването на красивите пролетни празници Лазаровден и Цветница и в навечерието на един от най-почитаните християнски празници – „Възкресение Христово“ – да си пожелаем да донесат в домовете ни повече здраве, мир, любов и надежда, повече вяра и смисъл да бъдем заедно и да създаваме по-добрия утрешен ден.

Нека продължим да следваме и сбъдваме мечтите си с дръзновение и никога да не забравяме своите корени, които винаги са ни давали сили и воля за живот! Нека си пожелаем все по-големи успехи за нашата красива община!

Очакваме Ви на 8-ми април 2023 г. /събота/ от 16:30 ч. на площад “7-ми април“ – с. Струмяни, за да споделим заедно Празника на Община Струмяни!

Споделете тази новина
Емил Илиев Община Струмяни Югозапад