Фолкпевицата Юнона се довери на невероятната гама от дамски дрехи на BV Seductive

Фолкпевицата Юнона се довери на невероятната гама от дамски дрехи на BV Seductive

Фолкпевицата Юнона си хареса дамска пола LOLITA !

Хубавицата пее, откакто се помни. Израснала е в семейство на музиканти. Баба й, макар и на 84 г., и до днес пее към читалището в Кюстендил. Само на 15 г. започва да пее по заведенията. “През 1997 г. загубих баща си и тогава започнах да работя въпреки нежеланието на майка ми. Исках да помогна и на майка ми, и на себе си. Обичах много да пея и можех да го правя, като се събирахме някъде, по- възрастните винаги ме караха да им пея“ спомня си Юнона.

BV Seductive

Джулиана Гани, Ивелина Колева, Наталия Гуркова и Райна са нащи редовни клиенти…

BV Seductive обича да облича всички – от работещата жена в офис с широка гама интелигентни официални дамски дрехи до удобни и стилни дрехи за работа от вкъщи, изпипани до най-малкия детайл. Нашите дамски блузи и дънкови якета – ризи могат да се съчетават с най-различни панталони, дънки и клинове и да са перфектно завършени със свободно дамско худи с принт за удобен, но професионален външен вид.

Ние обичаме да виждаме как всички жени се радват на живота си всеки ден облечени в нашите модерни колекции дамски дрехи, които ги карат да се чувстват перфектно. Вдъхновени от красивите и изящни дамски форми, нашите дамски дрехи са всичко, което бихте очаквали и искали – цветни, с детайли и акценти, излъчващи съвършенство и комфорт. Останете себе си в нашите дамски блузи от най-нежни материи или с разкошните дамски рокли с различна дължина, цветове и кройки докато сте на работа, опознавате нови места или приключенствате някъде по света. Както и да решите да прекарате времето си, бъдете сигурни, че BV Seductive ще ви накара да изглеждате и да се чувствате наистина страхотни!

 

Споделете тази новина
BV Seductive Бизнес Шоубизнес Югозапад