Фолкпевицата Юнона се довери на невероятната гама от дамски дрехи на BV Seductive

Фолкпевицата Юнона си хареса дамска пола LOLITA !

Хубавицата пее, откакто се помни. Израснала е в семейство на музиканти. Баба й, макар и на 84 г., и до днес пее към читалището в Кюстендил. Само на 15 г. започва да пее по заведенията. “През 1997 г. загубих баща си и тогава започнах да работя въпреки нежеланието на майка ми. Исках да помогна и на майка ми, и на себе си. Обичах много да пея и можех да го правя, като се събирахме някъде, по- възрастните винаги ме караха да им пея“ спомня си Юнона.

BV Seductive

Джулиана Гани, Ивелина Колева, Наталия Гуркова и Райна са нащи редовни клиенти…

BV Seductive обича да облича всички – от работещата жена в офис с широка гама интелигентни официални дамски дрехи до удобни и стилни дрехи за работа от вкъщи, изпипани до най-малкия детайл. Нашите дамски блузи и дънкови якета – ризи могат да се съчетават с най-различни панталони, дънки и клинове и да са перфектно завършени със свободно дамско худи с принт за удобен, но професионален външен вид.

Ние обичаме да виждаме как всички жени се радват на живота си всеки ден облечени в нашите модерни колекции дамски дрехи, които ги карат да се чувстват перфектно. Вдъхновени от красивите и изящни дамски форми, нашите дамски дрехи са всичко, което бихте очаквали и искали – цветни, с детайли и акценти, излъчващи съвършенство и комфорт. Останете себе си в нашите дамски блузи от най-нежни материи или с разкошните дамски рокли с различна дължина, цветове и кройки докато сте на работа, опознавате нови места или приключенствате някъде по света. Както и да решите да прекарате времето си, бъдете сигурни, че BV Seductive ще ви накара да изглеждате и да се чувствате наистина страхотни!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *