Футболен турнир с благотворителна кауза по повод Рамазан Байрам в Долно Осеново

Истински футболен празник сътвориха през днешния ден в село Долно Осеново. Днес по повод Рамазан Байрам в село Долно Осеново, проведоха футболен турнир, който се игра на футболния терен към ОбУ „Паисий Хилендарски“ в селото.

И тази година спортното мероприятие е с благотворителната кауза и освен това в памет на Къдрачето. Мачовете запознаха с едноминутно мълчание в памет на техния приятел от селото.

Един срещу друг в турнира се изправиха шест отбора, а именно: „Ямакашите“; „Чуковете“; „Млади таланти“; „Бизоните“; „Аутсайдери“ и „Бистрица“.

Най-добрите между тях, които се класираха в първата тройка са: На първо място отбора на „Ямакашите“. Второто място грабнаха момчетата от отбор „Бистрица“. Третото място бе завоювано от „Аутсайдери“.

Всички зрители имаха възможност да наблюдават присъствието на една дама в турнира, която показа и тази година своите спортни умения. По време на благотворителния турнир бе събрана добра сума пари, която ще отиде за подпомагане на хора в нужда от село Долно Осеново.

Жителите на селото, както и техни гости имаха възможност да наблюдават добра приятелска игра в днешната спортна надпревара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *