Групата на Европейските консерватори и реформисти ще проведе изнесено заседание в София

По време на събитието ще бъдат дискутирани актуални теми за Европа и региона

Групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европейския парламент ще проведе изнесено заседание в България. Домакини на събитието в София ще бъдат българските представители в Европейския парламент Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков.

По време на изнесеното си заседание в българската столица представителите ЕКР ще поставят на фокус различни актуални теми, сред които бъдещето на Европа, върховенството на закона, присъединяването на България към Шенгенското пространство, проблемите с нелегалната миграция, прилагането на авторските права в Европейския съюз и други.

Акцентите от програмата ще бъдат представени на специална пресконференция, която ще се състои на 9 февруари (четвъртък) от 12:30 ч. в зала „Средец“ на хотел „Балкан“ в София. Същия ден са организирани и дискусии със студенти, представители на академичните среди и гражданското общество.

Изнесеното заседание на групата на Европейските консерватори и реформисти ще продължи в рамките на една седмица, а по време на него са предвидени и срещи с редица представители от правителствения и неправителствен сектор в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *