Любомир Треновски продължава да получава заплата за невършене на работа!

Любомир Треновски продължава да получава заплата за невършене на работа!

Сагата продължава:

Както вчера писахме, нашата медия ще продължи да доказва защо Любомир Треновски – директор на Дирекция „Инвестиционна дейност и строителство“ в община Благоевград не е достоен за този пост.

Кафе-клуб Часовникъ

С нас се свърза собственичката на Кафе-клуб „Часовникъ“ в Благоевград с адрес ул. „Борис Сарафов“ № 2 А. Намира се точно под благоевградската часовникова кула, възрожденска постройка, един от символите на Благоевград и една от най-старите часовникови кули в България. Построена е в 1867 година в Горна Джумая от малешевски майстори.

Какъв е проблема там?

При всеки дъжд заведението се превръща в басейн! Всичко това се случва, поради липсата на линеен отводнител.

линеен отводнител -

Още преди да започне ремонта на улицата и стълбите собственичката на заведението е говорила с Любомир Треновски, който потвърдил, че ще има изграден линеен отводнител.
Времето за което, става дума е май месец 2022 год. Година по-късно нито има направен отводнител, нито Треновски може да бъде открит.

Проблемът си остава, заведението продължава да се пълни с вода, а Треновски продължава да получава заплата за невършене на работа. Всичко това само защото той не намери време да разпореди поставянето на линеен отводнител.

За това ние го наричаме най-слабото звено на общината.

VIP Media Press ще изложи още много факти за неспособността на Треновски да се справя с високоотговорната си работа.

ОЧАКВАЙТЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *