Най-слабото звено на общинското ръководство! Очевадно е, че Христо Дюлгеров и Любомир Треновски не се справят с работата си!

Христо Дюлгеров, зам.-кмет по „Строителството“ и инж. Любомир Треновски, директор на Дирекция „Инвестиционна дейност и строителство“ в община Благоевград

Христо Дюлгеров, зам.-кмет по „Строителството“ и Любомир Треновски, директор на Дирекция „Инвестиционна дейност и строителство“ в община Благоевград се оказа, че са най-слабото звено на общинското ръководство.

Заради тях страдат жителите и гостите на Благоевград, от една страна и от друга строителните фирми, които повече от половин година си чакат парите, за завършените обекти. За тези, които не са запознати ще отбележим, че точно заради Христо Дюлгеров и Любомир Треновски жителите на града негодуват виждайки лунният пейзаж в Китайския квартал в Благоевград.

Повече от две години те не намериха време и общ език със строителната фирма. Те са виновни и за състоянието на стълбите при часовниковата кула в Благоевград. Причината е неразписан анекс към договора за строителството.

Можем да изреждаме още много обекти, но тук искаме да се обърне внимание и на нещо друго. Защо когато един обикновен човек, се докопа до властта се самозабравя до такава степен, че започва да се мисли за вездесъщ. С него започва трудно да се говори и все по рядко се общува с него по нормален начин.

Дали кмета осъзнава, че непрофесионализма на подчинените му рефлектира върху самия него? Все пак, за момента той е кмет, той е лицето на община Благоевград! Такава шуробаджанащина и слабо управление не е имало никога в Благоевград. Недоволството на гражданите преля чашата.

В разговор с един от предприемачите, той сподели, че повече от половин година не му изплащат, парите по договора с общината. Той каза, че следващото му действие ще бъде протести пред сградата на община Благоевград, под прозореца на кмета! И добави, да попитаме работещите в общината, дали ще се чувстват добре, ако 6 месеца останат без заплати!

Нищо не се върши заради спънки, които пречат на строителните фирми. Трябва да се вземат мерки, и то колкото по-бързо, толкова по-добре за всички. Не е престъпление да подадеш оставка, и да се признаеш, че не те бива!

Време е кмета да поиска тези оставки! Време е да бъдат назначени хора с хъс за работа, които са професионалисти в сферата и да знаят, как да си вършат работата. Знаем, че няма нищо по-хубаво от една такава добре платена, държавна службичка, но града заприлича на бойно поле.

Хората се чудят дали такива като гореспоменатите по принцип лъжат и не държат на думата си и прехвърлят вината на други за това, че не са достатъчно компетентни, относно това, за което са назначени или се научават след като ги назначат на ръководен пост!

Следва продължение за техните дела!
Нашите медии ще следят изкъсо работата им….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *