Открийте новото лице на българската кухня в “Булгар”!

Булгар, новоткритото заведение за бързо хранене, е готово да ви посрещне с домашни вкусотии на бул. “Васил Левски” 55 в Благоевград. Това не е просто още едно място за хранене, а нашият стремеж да ви предложим едно различно и уникално гурме изживяване с българска същност.

В “Булгар”, ние отдаваме почит на българските традиции в приготвянето на храната и ни е важно да ви предложим истински и чисти български вкусове. Нашата кухня, основно българска, предлага широка гама от класически блюда, приготвени с любов и от най-качествени продукти.

Не пропускайте да опитате нашите ароматни супи, богати на зеленчуци и месо, приготвени по традиционни рецепти. Залогът на нашата скара е в дървени въглища, които придават на месото уникален вкус и аромат. Свежите салати и българските мезета също са неотменна част от менюто ни.

“Булгар” е създаден, за да ви даде възможност да се насладите на бърза, вкусна и здравословна храна в комфортна и уютна атмосфера. Заведението ни е идеалното място за бърз обяд, вечеря с приятели или просто място, където можете да си вземете кафе и да се отпуснете след дълъг ден.

Ние в “Булгар” сме готови да ви посрещнем с радостни усмивки и отворени ръце. Ела и се потопи в уникалния вкус на българската кухня!

Заповядайте!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *