РИСУВАЙ НА ВОЛЯ! Община Сандански и Епископска базилика организират Априлски ваканционен пленер за деца от I до IV клас!

РИСУВАЙ НА ВОЛЯ! Община Сандански и Епископска базилика организират Априлски ваканционен пленер за деца от I до IV клас!

Дългоочакваната пролетна ваканция наближава. Десет дни, в които децата на Сандански ще могат да се отдадат на любимите си занимания – спорт, игри, разходки, пътуване и свободно време с приятели.

Оценявайки многообразните таланти, които има всяко дете и споделяйки желанието на всички ни – да откъснем децата от мобилните устройства, община Сандански и Епископска базилика организират АПРИЛСКИ ВАКАНЦИОНЕН ПЛЕНЕР „Рисувай на воля“.

Пленерът ще се проведе на открито, в Археологически парк – Сандански.Всеки ден, от 10 до 16 април, между 10 и 12 часа, с помощта на художниците Илияна Тошева и Николай Бакалов, децата ще имат възможност да рисуват, творят, да създават нови приятелства и незабравими спомени.

Участието в пленера е напълно безплатно, с осигурени всички необходими материали за малките художници. Нека дадем воля на таланта на децата на Сандански.
Ако обичаш да рисуваш, ела и рисувай на воля!

Допълнителна информация може да получите на място в Епископска базилика – гр. Сандански или на тел. 0879847439.

Не е необходимо предварително записване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *