Спортните клубове в Благоевград с безплатни занимания за ученици през априлската ваканция

Спортните клубове в Благоевград с безплатни занимания за ученици през априлската ваканция

Спортните клубове в града организират безплатни занимания за учениците през априлската ваканция.

Мероприятията ще стартират на 8 април (събота) и ще продължат до 17 април (понеделник). Тренировките ще се провеждат по график и включват различни видове спорт. В тях могат да вземат участие ученици от всички училища на територията на Благоевград.

Според програмата в СК „Пирин“ (Спортен интернат) и в плувния басейн в кв. „Еленово“ ще се провеждат тренировки по лека атлетика, футбол, хандбал, самбо, естетическа гимнастика и плуване.

Занимания по ориентиране и лека атлетика са предвидени в парк „Ловен дом“ при Обсерваторията.

Зала „Скаптопара“ ще посреща децата с интерес към баскетбола и тенис на маса.

Тренировките по бейзбол ще се състоят игрището при алеята за парк „Бачиново“ и на Американския университет.

В базите на V СУ „Георги Измирлиев“, на III ОУ „Димитър Талев“ и на IV ОУ „Димчо Дебелянов“ ще се провеждат срещи по баскетбол, бокс и занимания по художествена гимнастика.

Любителите на шахмата ще могат да посещават „Шах клуб Виктори“ на ул. Тодор Александров №23, тренировките по тенис на корт ще се състоят в комплекс „Ловен дом“.

Заниманията по спортни танци ще бъдат във Военен клуб – Благоевград на ул. „Иван Вазов“ №7, по спортна стрелба на стрелбището на ул. “Антон Чехов” №1, по карате на ул. „Тодор Александров“ № 23. Зала „Орфей“ в парк „Македония“ очаква желаещите да тренират бокс, а любителите на високи скорости ще тренират на мотополигона край с. Зелен дол.

Споделете тази новина
Благоевград Спорт Югозапад