ВИП персона №1 на Югозапада прекара една седмица в замък!

ВИП персона №1 на Югозапада прекара една седмица в замък!

Благоевградският бизнесмен, милионерът Николай Динков – Нинджата прекара една седмица в Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново.

Николай Динков – Нинджата

„Влюбен във вятъра“ е единственият новопостроен замък в Европа. Обявен е за Архитектурно чудо от A’Design Awards – Италия, включен е в „Топ 3“ на „Най-красивите замъци в Европа“, носител е на много международни награди за Архитектура и Туризъм. Обявен е от Министерството на Туризма за „Туристически обект N.1 на България“, а неотдавна спечели и Оскар в Туризма за „Най-добра Европейска Семейна Атракция“ от International Travel Awards.

Граф Тумпалов - Николай Динков

Сега VIP Media Press ще разкрие нещо, което първи узнахме! Оказа се, че собственикът и строител на родната атракция Георги Тумпалов е чичо на милионера Николай Динков. Двамата са изключително близки. Динков прекарвал много време заедно с Тумпалов, всяко лято ходел при него. Замъкът „Влюбен във вятъра” е осъществена детска мечта на Георги Костадинов Тумпалов, който е архитект, проектант и строител от самото начало, когато през далечната 1996 начертава с лопата на земята голям кръст и върху него с денонощен труд на цялото семейство, работници от близкото село Равадиново и с Божията помощ изгражда камък по камък величествен замък – сбъдната приказка, създадена с много любов! През всичкото това време Николай бил неотлъчно на строежа по време на летните си ваканции. Сега благоевградският бизнесмен се чувства, като вкъщи в Замъкът „Влюбен във вятъра”.

Замъка - Влюбен във вятъра с. Равадиново Влюбен във вятъра Влюбен във вятъра 2 Влюбен във вятъра 3

www.VipMediaPress.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *