Ангел Джамбазки внася в парламента Концепцията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности

Ангел Джамбазки внася в парламента Концепцията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности

Причината за внасянето на документа са поредните криминални случаи с етнически произход в държавата

Съпредседателят а ВМРО и български представител в Европейскя парламент Ангел Джамбазки отново внася в Народното събрание Стратегията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности, чиято основна цел е намирането на начин тези хора да бъдат вписани в обществото ни.

Ангел Джамбазки изтъква, че докато политически импотентните лицемери в българското Народно събрание „тупат топката“ с десетсекундни заседания, за да имат време за задкулисни договорки за властта, битовата етническа престъпност избухва, а държавността абдикира за пореден път.

Само за няколко дни са налице три различни новини за мелета с брадви, лопати, вили, нападение над беззащитно момиче и над лекарски екип. Етническият произход на извършителите е повече от ясен, смята още съпредседателят на ВМРО.

Години наред едни определени соросоидни НПО-та усвояваха милиони левове за интеграция, години наред едни хора ни обясняваха за някаква политическа коректност, за толерантност и за какво ли не още. Ето го резултатът. Видяхме го и преди известно време в Казанлък от хора, които не зачитат нито закона, нито нормалното човешко отношение. А държавата нехае, няма я точно там, където трябва най-вече да бъде – в махалите, изтъква още българският представител в Европейския парламент.

Ангел Джамбазки припомня, че от години ВМРО има предложение за справяне с битовата етническа престъпност. И акцентира върху многократното ѝ внасяне в няколко народни събрания.

Едни и същи хора ги беше страх да я приемат и приложат, за да не им се скара някой отвън и защото няма да могат да купуват гласовете в махалите. Крайно време е да сложим ред в нашия дом, а който не иска да спазва реда – тояга, завършва съпредседателят на ВМРО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *