Честит рожден ден на най-добрия треньор – Михаил Терзийски!
Нека животът ти бъде озарен от щастие и радостни моменти.
Пожелаваме ти да запазиш непоколебимостта и смелостта си, да покориш още много върхове!
Бъди жив и здрав!

Logo - Krav Maga Protection

Крав Мага Протекшън е създадена през 2019 г. от Михаил Терзийски и е първата и единствена школа по самоотбрана в Благоевград и югозападна България, официално сертифицирана от Krav Maga Global.

Михаил Терзийски започва да тренира Таекуон-До (ITF) на осем годишна възраст под ръководството на Ангел Станков (Дан III). Състезава се и печели множество отличия за клуба си Фолкън Благоевград. Редица години подред е шампион на България в категорията си и медалист от международни първенства и турнири. Негови треньори по време на състезетелните му години са Вергилий Ситнилски (Дан VI), Тодор Козладеров (Дан V), Марио Богданов (Дан VII) както и Майстор Ким Унг Чол (Дан VIII). Понастоящем има степен Дан I.

Започва да се занимава с Крав Мага през 2015г. в Лондон под ръководството на Клаудиуш Митуики/ Expert level 2/. Показва завидни умения и след две годишно обучение е препоръчан за инструктор. Успешно полага изпитите си с най-висок успех и през 2018г., в Израел , завършва курс за инструктори към Krav Maga Global, отново с най-висок успех. Курсът е с подължителност 180ч. и се провежда в личната къща и студио на основателя на Krav Maga Global (KMG) Еял Янилов, под ръководството на Илия Дънски/Expert level 5/, Моран Ласков/Expert level 3/ и самият Еял Янилов/Master level 3/. След завършването на курса е сертифициран като инструктор и придобива степен Graduate level 1.

По време на обучението си е завършил/участвал в семинари по:

Защита на трети лица.
Защита при заплаха и нападение с късо и дълго хладно оръжие.
Защита при заплаха с огнестрелно оръжие.
Защита при ситуация с „Активен стрелец“.

На 30.01.2019г. в Благоевград с отворена демонстрация основава клуб по самоотбрана KRAV MAGA PROTECTION.

На 30.06.2019 г. в София, след изпит проведен от директора на KMG за България Асен Кехайов (Еxpert level 1), придобива степен Graduate level 2.

www.КravМaga-Рrotection.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *