ФК „Септември“ загуби в контролната си среща срещу ФК „Струмска слава“

Поредна контрола от подготвителния период на ФК „Септември“ (Симитли) бе проведена вчера срещу отбора на ФК „Струмска слава“ (Радомир) в Първомай.

„Тежко поражение за отбора на Симитли, загубихме футболната среща с 0:4. Има причини за загубата на отбора, но не трябва да се оправдаваме с това. Може би, вече има и натрупана умора на момчетата имайки предвид, че това е третата седмица от подготовката, но нека не търсим оправдания и причини, все пак футбола е спорт за хора с характер. Но въпреки всичко има и добра страна от този негативен резултат. Сега отбора ще си направи равносметка и ще се коригират нещата, където има необходимост. Отбора продължава своята подготовка за следващия контролен мач. Стремим се със старта на първенството всички грешки да бъдат изчистени и отбора да бъде максимално подготвен“, заяви пред Симитли.Инфо старши треньора на ФК „Септември“ (Симитли) Стефан Гошев.

По време на футболната среща в Първомай, отбора на ФК „Септември“ отново игра с два различни състава. Първото полувреме стартира с Марковски на вратата, Великов, Сандев, Митев, Михайлов, Попев, Спасов, Мойнов, Лулейски, Траянов и Златинов.

През второто полувреме на вратата на септемврийци бе поета от Топалов, Топузов, Иванов, Николов, Камишев, Малиновски, Чавдаров, Хаджиниколов, Весков и Орозов.

По време на вчерашната контрола, Орозов бе принудително заменен поради неприятна травма, но се надяваме това да не му попречи за следващите футболни срещи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *