Прокуратурата остави В. Петров – Бахамата, жена му Лидия и сина им Димитър в ареста за 72 часа!

Прокуратурата постанови 72 часа задържане спрямо Васил Петров – Бахамата, съпругата му Лидия и синът им Димитър. Все още от държавното обвинение не съобщават дали ще поискат пред съда мярка за неотклонение „задържане под стража“, „парична гаранция“ или „подписка“.

Водешите разследването провеждат все още разпити на измамени от тях физически и юридически субекти. Сред тях има двама строителни босове от Благоевградска област. Само един от тях е дал показания, но името му официално не се посочва. Разпитани са и бизнесмени от Сандански и Благоевград.

Семейството на Бахамата бе арестувано показно на метри от Административен съд – Благоевград вчера. Пътували с таксиметров автомобил от Дупница. Първоначално на земята повалиха Васил, е след това поставиа белезниците на Лидия. Синът им пък бил арестуван по същото време в София.

Васил Петров е от Дупница, но се засели преди години в Благоевград. Той реално е с чисто съдебно минало, тъй като получи съдебна реабилитация по всички наказателни дела.

Семейството е замесено с измами. Уреждали са бществени поръчки на строителни предприемачи, но час от доверилите се, не са били доволни, а парите им присвоени. Говори се, че Бахамата има много покровители в системата на МВР.

Синът му Димитър е студент в Американския университет. Преди дни публикува снимка във фейсбук с пачки пари на раменете си. На 4 февруари го спипаа с бясна скорост край Бобошево. Карал с над 300 километра в час Porsche Panamera. Тогава получил само административно наказание.

Лидия Петрова бе арестувана с кокаин в бикините на ГКПП-Златарево преди повече от година. Тя призна вина и получи 6 месеца условна присъда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *