Влади Въргала влиза в Инициативния комитет срещу джендър идеологията в училищата

Влади Въргала влиза в Инициативния комитет срещу джендър идеологията в училищата

Популярният актьор и режисьор Влади Въргала, известен със силните си граждански позиции, влиза в Инициативния комитет за провеждането на референдум срещу влизането на джендър идеологията в българските училища.

Той е поредното знаково име, което заявява категоричната си подкрепа към инициативата на БСП в защита на децата и българското семейство. По-рано в Инициативния комитет влязоха Нешка Робева, бившият ректор на НСА проф. Светослав Иванов, героят от САЩ-94 Емил Костадинов, световният шампион по вдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на младежите по футбол Ангел Стойков, авторитетният юрист Владимир Шейтанов.

Своята гражданска подкрепа за провеждането на референдум заяви и бригаден генерал Стефан Стефанов, бивш заместник-директор на военното разузнаване и председател на столичната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, както и контраадмирал Петър Странчевски.

Всички обществени авторитети, включили се в Инициативния комитет, влизат в него по собствено желание и в лично качество в защита на общата кауза в защита на българските деца и семейство. Комитетът остава отворен за нови членове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *