Мъж нападна съсед и бременната му приятелка заради кучето им

Мъж нападна съсед и бременната му приятелка заради кучето им

Мъж от пернишкото село Кладница е бил удрян с юмруци в присъствието на бременната му приятелка от човек, който твърди, че има проблем с начина, по който те отглеждат кучето си. Той си е изкарал медицинско и е подал сигнал в полицията, информира NOVA.

На 10 април Борис Милушев нападнал Божидар Миланов, твърди потърпевшият. По думите на пострадалия – заради лай и миризма от домашния му любимец, който му пречел. Нападнал го в гръб и започнал да го удря с ръце по главата. Посегнал и на бременната му приятелка.

„Побой е много силно казано, че съм нанесъл. Да, аз исках саморазправа да търся, но това е заради обида”, заяви соченият за нападател Борис Милушев. Твърди, че е наричан с грозни и вулгарни думи и не отрича, че е нападнал съседа си. Казва обаче, че не било в гръб.

Кметът на селото не скри, че от години всички съседи имали проблеми с нападателя. Майката на пострадалия мъж пък твърди, че Борис Милушев редовно хвърлял и пиратки. Друга жена разказа, че през 2018 г. заплашил родителите ѝ, не позволявал да се паркира пред къщата му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *