Тервел Пулев отказа американец в третия рунд за 17-ата си победа на профи ринга

Тервел Пулев победи Джоел Ходжгрийн за 17-ия си успех на професионалния ринг. Българският боксьор бе по-добрият в срещата, като в края на третия рунд прати съперника си в нокдаун, след който от щаба на американеца хвърлиха бялата кърпа. По-малкият от братята Пулеви пък направи своето завръщане на профи ринга след 334 дни пауза.

Двубоят между Тервел Пулев и Ходжгрийн се състоя в зала „Хангар“ в американския град Коста Меса. Българинът бе по-добрият боксьор от двамата и това се видя още от първия гонг. Във втория рунд Пулев разклати сериозно своя съперник, но това се случи точно в края на частта и той не успя да го прати в нокдаун.

В края на третия рунд всичко за представителя на САЩ приключи. След много мощно дясно кроше Пулев прати Ходжгрийн в нокдаун, като реферът започна отброяване. Американецът успя да се изправи, но от щаба му решиха да прекратят срещата, като хвърлиха бялата кърпа. По този начин Тервел Пулев взе своята 17-та победа в професионалната си кариера, от които 14 с нокаут.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *