Задържаха дрогирани шофьори в Гоце Делчев и Якоруда

Задържаха дрогирани шофьори в Гоце Делчев и Якоруда

В обедните часове на 6 март в района на ул. „Генерал Ковачев“ в Гоце Делчев е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен“, управляван от 20-годишен мъж от с. Змеица, общ. Доспат.

С техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотично вещество, като по време на проверката 18-годишен пътник в автомобила от с. Дъбница изхвърля около 1,2 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

В хода на работата по случая, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е проверено жилището на 18-годишния младеж, където е намерена около 24,6 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е задържан 32-годишен мъж от с. Вълкосел. Управляваният от него лек автомобил „Ауди“ е спрян за проверка в с. Блатска, общ. Хаджидимово, като от органите на реда е установено, че същият шофира след употреба на наркотик.

На ул. „Даме Груев“ в Якоруда, от полицейски служители на РУ-Разлог е спрян товарен автомобил „Форд Транзит“.

С техническо средство е установено, че 37-годишният водач от гр. Якоруда шофира с наличие на 1,87 промила алкохол в издишания въздух.

Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано бързо производство, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

От полицейски служители е извършена проверка на жилище в Благоевград, където в едно от помещенията е открита метална кутия, съдържаща около 26,35 грама суха тревиста маса. След направен полеви тест, същата е реагирала положително на канабис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *